Bulimie

Jak bojovat s přejídáním

Bulimie

František David Krch

nakl.: Grada, 3. dopl. a přeprac. vyd., 2008
200 str., čb., brož., 145x210 mm
jazyk: česky
ISBN-13: 978-80-247-2130-9
cena:
 219,-

cena na ISIC:
 197,-

Mentální bulimií trpí v České republice každá dvacátá dívka. První náznaky tohoto psychického onemocnění můžeme vysledovat již u dívek kolem čtrnáctého roku věku. Vzhledem ke zdravotním komplikacím, které může mentální bulimie způsobit, jsou tato čísla alarmující. Pro všechny, kteří chtějí tomuto závažnému problému porozumět, je určena publikace známého českého psychologa. Autor, odborník na tématiku poruch příjmu potravy, podává srozumitelný výklad problematiky a skrze příručku nabízí pomocnou ruku všem, kteří s mentální bulimií bojují. Svépomocná část knihy vychází ze zásad kognitivně-behaviorální terapie a ukazuje pacientům možnosti, jak se vymanit z bludného kruhu přejídání, nevhodných kompenzačních mechanismů a pocitů viny. Kniha je doplněna četnými kazuistikami z autorovy praxe.


Z naší nabídky bychom Vám dále rádi nabídli...
Jak zhubnout - krok za krokem
Boleslav Hemzal, ISBN-13: 978-80-86850-05-4, Neptun
Amarant - Zdroj výživy v 21. století
Zdeněk Zadák, Kristina Matušová, ISBN-13: 978-80-87250-15-0, Forsapi
Analýza potravin - Skripta MZLU v Brně
Vlastimil Kubáň, Petr Kubáň, ISBN-13: 978-80-7375-036-7, MZLU
Basics in Clinical Nutrition
Luboš Sobotka, ISBN-13: 978-80-7262-821-6, Galén
Basics in Clinical Nutrition - Third Edition
Luboš Sobotka, ISBN-10: 80-7262-292-7, Galén
Bezlepková kuchařka 3
Kamila Krajčíková, ISBN-13: 978-80-247-4682-1, Grada
Bezlepkové recepty pro děti - 100 oblíbených receptů
Susanne Weimer-Koschera, ISBN-13: 978-80-247-4776-7, Grada
Biosynthesis of Food Components
Jan Velíšek, Karel Cejpek, ISBN-13: 978-80-86659-12-1, Ossis
Celiakia a bezlepková diéta
Ružena Murgová, ISBN-13: 978-80-8063-310-3, Osveta
Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - svazek II
Jana Dostálová, ISBN-13: 978-80-903820-8-4, Forsapi
Člověk a výživa - pozemská a kosmická strava
Rudolf Hauschka, ISBN-13: 978-80-87635-15-5, Fabula
Dieta pro vyšší věk - Rady lékaře, průvodce dietou
Zuzana Kala Grofová, ISBN-13: 978-80-87250-11-2, Forsapi
Dokumentace a hodnocení nutričního stavu pacientů - Informační servis pro lékaře
Pavel Kohout, ISBN-13: 978-80-87250-12-9, Forsapi
Doplňky stravy - jaké si vybrat při sportu i v každodenním životě
Mach Ivan, ISBN-13: 978-80-247-4353-0, Grada
Dukanova dieta - ve 350 receptech
Dukan Pierre, ISBN-13: 978-80-8111-114-3, Noxi
Enterální a parenterální výživa
Jarmila Křížová, Jaromír Křemen, Eva Kotrlíková, Štěpán Svačiva a kol., ISBN-13: 978-80-204-3326-8, Mladá fronta
Fitness výživa - Power Eating program
Kleiner Susan, ISBN-13: 978-80-247-3253-4, Grada
Funkční potraviny - kroky ke zdraví
Pavel Kalač, ISBN-10: 80-7322-029-6, Dona
Fyziologie a patofyziologie výživy
Miroslav Stránský, Lydie Ryšavá, ISBN-13: 978-80-7394-241-0, Jihočeská univerzita, Zdravotně sociální fakulta
Fyziologie výživy
Iva Klimešová, ISBN-13: 978-80-244-3280-9, Olomouc
Hubneme s rozumem v praxi - Jídelníček a tipy na celý den
Iva Málková, Jaroslava Štochlová, ISBN-10: 80-903642-0-9, Grada
Hubnutí bez diet a cvičení - Zhubnout může každý
Martina Králíčková, ISBN-13: 978-80-87717-04-2, Taxus International
Chronická onemocnění - a doporučená výživová opatření
Dagmar Vránová , ISBN-13: 978-80-7263-788-1, Anag
Chuť a aroma - Tajemství dobré chuti
František Vonášek, Emilie Trepková , ISBN-10: 80-85800-51-9, Maxdorf
Jak (si) léčit obezitu při diabetu - saláty jako hlavní jídlo
Jirkovská Alexandra,Havlová Vladimíra, ISBN-13: 978-80-7262-577-2, Galén
Jak na obezitu a její komplikace
Štěpán Svačina, Alena Bretšnajdrová, ISBN-13: 978-80-247-2395-2, Grada
Jez, posti se, hubni - Převratná redukční dieta s občasným půstem a chutnou vyváženou stravou - záruka váhového úbytku i pevného zdraví
Amanda Hamiltonová, ISBN-13: 978-80-7391-815-6, Slovart
Jídlo jako životní styl II. - 7 sekcí 70 otázek a 70 receptů
Petr Havlíček a Petra Lamschová, ISBN-13: 978-80-204-2625-3, Mladá fronta
Jídlo pro váš mozek - Chraňte svou mysl a posilte paměť v pouhých třech krocích
Neal Barnard, ISBN-13: 978-80-265-0186-2, Bizbooks
Jídlo v životě dítěte a adolescenta - Teorie, výzkum, praxe
Fraňková Slávka - Pařízková Jana - Malichová Eva, ISBN-13: 978-80-246-2247-7, Karolinum
Klinická výživa v současné praxi
Libor Urbánek, Pavla Urbánková, ISBN-13: 978-80-7013-473-3, NCO NZO
Klinická výživa v současné praxi
Libor Urbánek, Pavla Urbánková, Jaroslava Marková, ISBN-13: 978-80-7013-525-9, NCO NZO
Kuchařka lékařů českých - S nadhledem o životě, jídle a dietních opatřeních
Jiří Široký , ISBN-13: 978-80-904899-1-2, Axonite
Lži o zdraví - Jak dosáhnout výjimečného zdraví
Glen Matten, Aidan Goggins, ISBN-13: 978-80-7462-315-8, Jota
Metabolické typy - Převratný způsob stravování
W. Wolcott, T. Faheyová, ISBN-13: 978-80-901835-4-4, Mandala
Moderní terapie obezity
Klára Owen, ISBN-13: 978-80-7345-301-5, Maxdorf
Nakupujeme s rozumem, vaříme s chutí
Iva Málková, Zuzana Málková, Jana Dostálová a Hana Málková , ISBN-13: 978-80-87049-58-7, Smart press
Náuka o požívatinách
Dagmar Kubicová a kol., ISBN-10: 80-8063-165-4, Osveta
 1 / 3   1  2  3   následující strana